Sla navigatie over.

Cuvée MCMXCVII

Cuvee MCMXCVII

Cuvée is het Franse woord voor een champagne die samengesteld is uit een mengeling van verschillende oogsten van verschillende wijngaarden en verschillende jaren met de bedoeling een resultaat van uniforme kwaliteit te bekomen. Meer algemeen gebruiken wijnhuizen de term cuvée ook voor wijnen die ze tot de beste uit hun gamma rekenen. En champagne wordt ook vaak geassocieerd met feesten. Cuvée MCMXCVII is dan ook een toepasselijke titel voor een concert waarin we, om ons tienjarig bestaan te vieren, het beste brengen van wat Koordinaat het voorbije decennium gezongen heeft, aangevuld met wat nieuwe muziek.

Onze koorleden hebben kunnen stemmen voor hun favoriete stukken van de afgelopen tien jaar, om zo te komen tot een algemene top tien. Aan elk van de gekozen stukken bewaren wij alvast mooie herinneringen, en we hopen dat onze trouwe fans die mening zullen delen. 

Op dit concert zullen we ook Evviva il Dio d'amor brengen, een werk dat componiste Erika Budai ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum geschreven heeft.

 Het concert vindt plaats op zaterdag 17 november 2007 in de Sint-Lambertuskerk in Heverlee, vanaf 20 uur. Na afloop is er een gratis receptie.

Kaarten voor het concert kosten 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa. Je kan ze verkrijgen bij de koorleden of on-line bestellen via deze pagina.

© Koordinaat 1997 - 2021